A l’escola de la Maria, a P5 tenen el costum a principi de curs d’assignar a cada nen/a un padrí/na. Els padrins/es són nois/es de 6é de primària. Cada dimecres a la tarda es troben i fan com un “club” de lectura, els més grans comencen el curs llegint/explicant un conte, i diuen que quan acaba el curs són els menuts els que expliquen o llegeixen els contes als padrins/es. També ens han explicat que l’amistat que neix entre padrí/na i fillol/a és molt bonica al llarg del curs i que és una experiència molt positiva tan pels grans com pels petits. La padrina de la Maria es diu Khady.

Com que s’apropa Pasqua, demà dimecres els padrins regalaran un ou Kinder als fillols i evidentment la Maria no en pot menjar, així que ens van demanar si en podríem portar un d’apte. Apte tipus Kinder, NO N’HI HA !!!!!!!!!!

Doncs ja sabeu que no puc deixar la Maria sense ou, ni sorpresa …. bona feina !!!

RECEPTA:

– Motlle ous de Pasqua, xocolatera o bany maria

– Xocolata apte (Plamil, Sweet Williams…)

– Xocolata blanca (Sweet Williams és l’única que conec). 

– Bola

– Regalet

1 . Pinteu el motlle dos o tres vegades amb xocolata negra, sempre deixant assecar la capa anterior.

2. Pinteu interiorment l’ou amb la xocolata blanca. Refrigereu.

3. Prepareu la bola amb el regalet.

4. Desmotllem l’ou. Preparem una paella d’acer inox i la calentem al foc, agafem les dues meitats de l’ou i calentem la junta per treure imperfeccions i desfer la xocolata que ens servirà de “pega” per unir les dues meitats. Introduïm bola amb regal i unim meitats. Deixem refredar i emboliquem.

Aquí us deixo l’ou KINDER apte i la recepta de la xocolata blanca.

RECEPTA:  XOCOLATA BLANCA CASOLANA!!!!!!!

– 120gr llet de soja en pols (Special Line d’El Corte Inglés, DieMilk Soja)

– 225gr de sucre glass

– 210gr mantega de cacau (DGF Service a Solé Graells)

– 6gr de lecitina de soja (Texturas a Solé Graells)

– Unes gotetes d’essència de vainilla

1. Posem al bany maria la mantega de cacau, quan estigui desfeta i introduïm la resta d’ingredients fins que quedi una barreja cremosa.

2. Emmotllem. Deixem refredar i refrigerem. Ja tenim la “tableta” de xocolata blanca. 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s